Het is tijd... voor jouw feestje!

The Best Party in Town

Op onze locatie Eetcafé De Witte De Lier kunnen wij op maandag en dinsdag gezelschappen tot 220 personen ontvangen voor bijvoorbeeld een feestavond.

Ook dinerbuffetten of a-la-carte behoren tot de mogelijkheden. Met de aanbouw van de serre in januari 2019 is onze capaciteit vergroot naar 140 zitplaatsen. En ook op het overdekte en verwarmde terras kun je genieten van een hapje en een drankje wat het totaal aantal zitplaatsen tot 180 maakt. 

Wij beschikken op onze locatie in 's‑Gravenzande ook nog over 3 locaties waar je jouw privéaangelegenheid kunt vieren. 

Eetcafé De Witte 's‑Gravenzande:

Wij kunnen in de wintermaanden onze extra restaurantruimte ombouwen tot een sfeervolle locatie voor jouw verjaardag/event/business meeting. Wij houden van persoonlijk contact en nodigen je uit voor een heerlijk kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken. 

Onze locatie Bar De Promenade is 50 meter verderop gelegen aan de Langestraat 50 te 's‑Gravenzande. Van zondag tot dinsdag is deze locatie af te huren voor gezelschappen tot 200 personen, eventueel met een diner buffet. Kortom het kan ons niet gek genoeg! 7 dagen per week kun je ook 'Naast De Prom' afhuren voor gezelschappen tot 120 man. Meer informatie over Bar De Promenade? Check het onderaan deze pagina! 

Gebruik ons contactformulier om meer informatie op te vragen.