Het is tijd... voor jouw feestje!

The Best Party in Town

Ook voor jouw eigen privéaangelegenheid ben je bij Eetcafé De Witte 's‑Gravenzande aan het juiste adres. Voor al jouw wensen kun je bij ons terecht. Of het nu gaat om een vergadering, een kinderverjaardag, of een feest; met vier locaties bieden we diverse mogelijkheden. Wij houden van persoonlijk contact en nodigen je uit voor een heerlijk kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken. 

In de wintermaanden kunnen wij IJssalon Il Bianco voor je ombouwen tot een fijne intieme ruimte, waar je terecht kunt voor ieder feest of aangelegenheid voor gezelschappen tot 80 personen.  

Onze locatie Bar De Promenade is 50 meter verderop gelegen aan de Langestraat 50 te 's‑Gravenzande. Van zondag tot dinsdag is deze locatie af te huren voor gezelschappen tot 200 personen, eventueel met een diner buffet. 'Naast De Prom' kun je zeven dagen in de week afhuren voor gezelschappen tot 120 personen, waar je met eigen bar en muziek een geweldig feest kan organiseren. Kortom het kan ons niet gek genoeg! Meer informatie over Bar De Promenade? Check het onderaan deze pagina! 

Ook op onze locatie Eetcafé De Witte De Lier staan wij graag voor je klaar om jouw feest te organiseren. Op maandag en dinsdag gezelschappen kun je tot 220 personen terecht en kunnen wij je tevens voorzien van een dinerbuffet of een uitgeserveerd 3-gangen menu. Meer informatie over onze locatie in De Lier? Check het onderaan deze pagina! 

Gebruik ons contactformulier om meer informatie op te vragen.