EetcafeDeWitte

Langestraat 50, 's-Gravenzande - 0174 412 613

  • Het gezelligste feestcafé
  • Zes wedstrijd dartborden
  • Service met een glimlach

Evenementen

Iedere vrijdag en zaterdag gaat het dak eraf in Bar de Promenade! Iedereen is welkom en met een lekkere variatie in muziekstijlen is het voor iedereen een feestje.
Naast de normale vrij- en zaterdagen hebben wij ook regelmatig Thema avonden! Denk aan 80’s & 90’s, Aprés Ski, Dj’s etc.
Houd dus Facebook en de website in de gaten en blijf op de hoogte van onze themafeesten.
Naast themafeesten en de gezelligheid van iedere avond vind je hieronder nog andere leuke evenementen!

Pub Quiz

Elke eerste donderdag van de maand is het weer tijd voor de Pub Quiz! Of je nou super intelligent bent of toevallig weet hoe zwaar een bierglas is, iedereen kan mee doen.

Met elke maand weer een grote variatie in vragen, maakt iedereen kans om met zijn of haar team te winnen.

Categorieën lopen uiteen van Algemene Kennis tot Sport, Wetenschap, een interactieve Muziekronde, Films, Nieuws etc. Kom dus gezellig binnen lopen met jouw team van maximaal 5 personen en wie weet gaan jullie er met de avondzege vandoor of winnen jullie de Bitterballenvraag!

Tot snel!

Poker toernooi

Elke maand organiseren wij een Poker Toernooi! Met een inleg van € 5,- zijn er mooie prijzen te winnen.

We spelen 2 rondes Texas Hold’em en je chips worden bij elkaar opgeteld. Of je nou chipleader bent of short stacked staat, voor iedereen is er een prijs! Lukt het jou om iedereen van de tafel te spelen? Om het nog extra uitdagend te maken zetten we geregeld een ‘bounty’ op iemand zijn hoofd. Weet jij deze speler uit het spel te werken, dan win je bonus chips!

Dus neem je vrienden mee, pokerface aan en game on.

Darten

In ‘Naast de Prom’ hangen 6 officiële wedstrijdborden om een pijltje op te gooien.

Naast de wedstrijden en trainingen die gegooid worden kan natuurlijk iedereen een setje pijlen pakken om 180’s te scoren. Vraag ons barpersoneel om een setje pijlen en met een heerlijk drankje erbij kan de avond niet meer stuk! Een aantal keer in het jaar organiseren wij een echt dart toernooi, dus houd de website en Facebook in de gaten voor meer informatie.

Pijltje gooien op een van de 6 officiële dartbanen? Dat kan altijd!